Feb 25, 2014, 10:41 PM

Една?... 

  Poetry
462 0 4

 

Исках да си запаля цигара,

ръцете ми се разтрепериха и паднах...

В бездни от сълзи и  хаос, отново търесех ТЕБ - напразно!...

И пия болка,  дишам болка, с мене е

дори  в съня...

Раят не е на Земята!  

Любовта - химера, със фалшиво име, винаги

ЕДНА!...

 

Автор: Моника Стойчева

Дата: 25. 02. 2014г.

© Моника Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??