18.03.2008 г., 8:12 ч.

eдна... 

  Поезия
605 1 2

Една душа между Дявола и Бога.

Разкъсвана, тормозена, унижена...

Събира своите парчета и

пак си мисли гордо:

- И все пак, толкова ли съм важна,

че да съм награда за този, който

има тази сила да я притежава?...

© Зорница Аламанчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??