Една цигара време скъсявала живота?
Мислиш ли?
Изчаквайки отговора ти, ще запаля.
Помисли.
От отговора ти ще зависи дали ще съм безсмъртен,
или ще умра на секундата.
Аз вярвам, че не си убиец –
на мечти,
на любов,
на хора,
на мен...
© Константин Стефанов Всички права запазени