2.11.2008 г., 13:40 ч.

Една и съща 

  Поезия » Любовна
868 0 0
Едни и същи лъжи
изричаш и сега,
мислейки, че този път ще се хвана...
С едни и същи очи
ме гледаш... опитвайки се да ме заслепиш,
както правеше и преди...
Едни и същи мечти
имахме двамата с теб,
но ти бързо ги разруши...
Едни и същи съдби
мислехме, че делим,
но много сме грешали...
Едни и същи мисли
се появяват в мен,
когато се усмихнеш нахално...
Едни и същи сълзи
бликат от очите ми
точно в този момент...

И ето, ти отново ме искаш,
всичко да е както преди
С eдни и същи ръце
искаш пак да ме докосваш...
И едни и същи устни,
желаеш да ме целуваш...
Едни и същи грешки
искаш да повторим...
Една и съща разяждаща
болка отново да почувствам...

Една и съща искаш да съм,
да притежаваш дори и моя сън...

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??