28.09.2014 г., 21:07 ч.

Една жена 

  Поезия » Любовна
556 0 0



Там навътре в дълбините,
в мрака на горите,
една жена с рокля бяла,
чака те...
да сплетете си душите!

Там сред вълци и орли,
едно сърце самотно тупти,
една жена с руси коси,
очаква твоите ласки!

И там от рекичка една,
жадно пие, сякаш е любовта,
една жена с черни очи,
иска твоите устни!

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??