14.04.2007 г., 23:37 ч.

Една китара 

  Поезия
828 0 1
Една китара,
струни без глас,
история стара,
... само ти и аз.

Китарен романс,
пълна луна,
отново ти и аз
и спи града.

Една китара,
струни без глас...

© Андрей Тарковски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех, както е вечер сега... ще ида и аз да дръпна няколко струни
Предложения
: ??:??