3.05.2008 г., 11:40 ч.

Една красива мечта 

  Поезия » Любовна
810 0 5

Виж, там, далеч е, отвъд видимото

някой те гледа през малка дупка.

За него ти си всичко на света,

като единствена красива мечта

 

Виж, там, тръгва, отвъд долината

някой мечтае за теб денонощно.

Сънува и бленува за срещата си с теб -

неговата единствена красива мечта

 

Виж, там, приближава, отвъд реката

някой идва с бавни стъпки,

готов да те вземе и да те отведе

там, където има една красива мечта.

 

Виж, там, почти достигна, отвъд моста

някой се бие с ужасни чудовища

и знае, че ти ще си неговата принцеса.

Там, където ще бъдeтe една красива мечта.

 

Виж, тук е, вече дойде, на твоята врата,

този, който ти отдавна чакаше.

И на своя кон, той ще те отведе

там, където всичко е една красива мечта.

© Бобо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сигурна съм в това!
  • Бих стоплял всяко сърце ако можех. Дано поне твоето е топло.
  • Повече от красива мечта!!!
    Топлиш ми сърцето с всеки следващ стих, благодарна съм за възможността да те чета...
  • Благодаря Александра. Радвам се, че мислиш така.
  • много е хубаво!!!
Предложения
: ??:??