13.05.2008 г., 23:06 ч.

Една Лъжа 

  Поезия » Любовна
679 0 2

Една Лъжа

Когато денем аз стоя сама,

струва ми се, че това е просто игра...

Докато не се замисля за истината

и не осъзная как стоят нещата!

Объркана съм, може би греша,

да сложа край или да продължа??!!??

Дали да дам аз втори шанс

и да се завърна в този романс...

Най-щастлива съм била,

но изпитала съм и най-голямата тъга...

И слагам край сега,

може би и да греша...

Но в този ден, когато ти го казах,

разбрах аз колко права се оказах,

защото ти обиди ме жестоко,

защото ти... нарани ме най-дълбоко!!!

Така се случва, щом повярваш в човек...

Различен бил... ето още една лъжа...

Всички са еднакви в този век...

Обичал те... нима така се доказва любовта?!?!

 

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??