21.09.2017 г., 18:37 ч.

Една любов... 

  Поезия
952 16 24

Една любов не се описва с думи,

не се побира в сложни правила!

Понякога е огън помежду ни, 

понякога е мъничка сълза!

Мълчи, дори когато я раняват,

прощава непростимата вина!

Една любов от себе си раздава

и нищо не изисква след това!

© Руми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??