29.07.2019 г., 0:35 ч.

Eдна любов умира 

  Поезия » Любовна
460 0 2

Една любов умира!

Погребвам я завинаги. 

Венец от бели рози слагам 

върху нейните коси. 

Една любов умира. 

Аз знам че тя не бе единственна-

ни първа, ни последна ще е тя.

 

Умря ридаейки,

край огъня (със буйни пламъци)

в нощта .

Единствено звездите са свидетели, 

но знам-

те няма да разкажат за това. 

 

Една любов умира... 

Погребвам я завинаги. 

Аз цялата ще я покрия със цветя!

Със дъх на лято

и несбъднати желания, 

и мирис на море. 

С невидимо страдание... 

© Нели Р Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно е наистина,, но какво в този свят е за винаги? Всичко свършва някога 😉🙂
  • Да. Любовта се погребва ритуално... И се продължава напред.
Предложения
: ??:??