1.05.2008 г., 14:00 ч.

Една мечта... 

  Поезия » Любовна
946 0 2

Една мечта...

 

Сега, когато си сама в нощта

и тихичко пред компютъра мечтаеш,

ти в небето пак се вгледай

и ще видиш там и твоята звезда.

Нищо, че е мъничка и тъй далеч,

тя за теб грее в нощта

и закриля те от злите сили,

и ти дава здраве през деня.

Да можех аз да стана електрон,

навярно бих бил най-щастлив,

но туй не е възможно, затова

повярвай в малките неща.

Помни, че мен ме няма

и ти не си сама в деня,

да бъдеш някак по-красива,

кому е нужно туй сега!?...

 

© Дети Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??