8.10.2007 г., 14:34 ч.

една мечта 

  Поезия
716 0 6
... побиха ме тръпки,
тялото ми започна да трепери,
стенех от удоволствие,
всичко бе толкова хубаво.
Стоях върху него
и се движех в ритъма на музиката.
Усещах как страстта му се надига
и по лицето му избиха капчици пот.
Аз го целувах по врата
и впивах пръсти в тялото му.
Това още повече го възбуждаше.
Забързах ритъма
и той не издържа.
Видях как горещата течност
се стече по корема му.
Отпуснах се върху него
и не исках да помръдвам.
Той ме прегърна и сякаш времето спря...
Така сложихме началото на една красива приказка!

© Елена Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??