18.10.2016 г., 21:26 ч.

Една мечта докрай осъществих… 

  Поезия » Любовна
322 0 4

Една мечта докрай осъществих…

 

по устните немирни капки дъжд

целунаха душата ми звънлива

послание на вечно влюбен мъж

в една история от минало щастлива

 

а птиците отрониха копнеж

за сбъдване сред есенни завои

накрая  във магически летеж

потънаха в дъждовните прибои

 

намокрена и боса се стопих

в прозрачните и дивни очертания

една мечта докрай осъществих

в очите си – две огнени сияния

 

17.10.2016г.

Елица

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??