Oct 18, 2016, 9:26 PM

Една мечта докрай осъществих… 

  Poetry » Love
327 0 4

Една мечта докрай осъществих…

 

по устните немирни капки дъжд

целунаха душата ми звънлива

послание на вечно влюбен мъж

в една история от минало щастлива

 

а птиците отрониха копнеж

за сбъдване сред есенни завои

накрая  във магически летеж

потънаха в дъждовните прибои

 

намокрена и боса се стопих

в прозрачните и дивни очертания

една мечта докрай осъществих

в очите си – две огнени сияния

 

17.10.2016г.

Елица

© Елица Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??