13.11.2018 г., 16:49 ч.

Една минута 

  Поезия » Любовна, Еротична
665 2 0

Имаш точно една минута
сама да си биеш шута.
Вече взе да става смешно
все по корем да лазиш спешно.

 

Една минута и си ми ясна -
тук място няма за кучка бясна.
Той е опасен и може би луд,
но аз съм искрата в буре с барут.

 

Една минута и всичко е точно.
Няма нещо, което не е нарочно -
аромата му по моята кожа,
хаоса божествен в моята ложа.

 

Трябва ми само една минута
за да му седна пак в скута.
Скъпа, явно е станала грешка -
не си царица, а просто пешка.

© Румяна Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??