8.10.2008 г., 16:41 ч.

Една от тях... 

  Поезия » Любовна
916 0 4
Играеш си с чувствата на хиляди жени,
които си лягат с теб през нощта.
Не страдаш от това, че тях ги боли,
когато си тръгваш на сутринта...

Не виждаш как за тебе тайно тъжат,
как усмивките им се превръщат в сълзи,
щом ги оставяш, докато още в леглото ти спят,
не ти пука, че тях за теб ги боли...

Не чувстваш вина, че всяка предаваш.
Не търсиш прошка и оправдание.
Към новата следваща поглед отправяш,
докато всички предишни изгарят в страдание...

Те плачат за теб, знаеш ли само как плачат,
когато всичките им мечти хвърлиш на боклука.
Знаеш ли... Аз знам какво жените изпитват,
когато обичат някой, на който не му пука...

Когато остават с половин сърце и разбити мечти,
когато губят едничката капка любов...
Светът става тесен за всичките тези жени,
обичали мъж, който е до болка суров...

Търсиш ново притежание във всяка следваща.
Твоето желание е само страст обсебваща.
Съчувствам на момичетата, споделили твоя грях.
Съчувствам им, дори да знам, че съм една от тях...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Еее супер е!Тъжен,но силен стих!!!

    П.С И аз имам стихче "Една от тях" http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=136262
  • Търсиш ново притежание във всяка следваща.
    Твоето желание е само страст обсебваща.
    Съчувствам на момичетата, споделили твоя грях.
    Съчувствам им, дори да знам, че съм една от тях...

    Добре..Края го признавам отвсякъде!6+
  • Пленяващ стих!
    Поздрави!
  • "Съчувствам на момичетата, споделили твоя грях.
    Съчувствам им, дори да знам, че съм една от тях..."
    !
Предложения
: ??:??