3.09.2010 г., 21:42 ч.

Една поема в друго време... 

  Поезия » Любовна
678 0 2




Ще се влюбя в теб! Но не във теб,
а само в идеята за тебе.
В мечтата за един поет
и една поема в друго време.

Ще се влюбя в теб! Но вместо теб
ще търся ангелско момиче
и в нейното откликнало лице
очите, във които да се вричам.

Ще търся нея! Само нея ще обичам
и теб ще изоставя през нощта.
Ще съдиш и сърцето ще отричаш -
чудовище ще бъда в любовта.

Ще се влюбиш в мен! Но не във мен,
а само във идеята за мене.
В мечтата за един поет
и една поема в друго време.










© Александър Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • О, харесах! С пожелание да откриеш нещо много истинско, сега, в реално време.
  • И мен успя да впечатлиш, адаш...за пореден път! Успехи от мен!
Предложения
: ??:??