19.10.2014 г., 9:56 ч.

Една усмивка 

  Поезия » Любовна
362 0 0

Една усмивка



Любовта върви ръка за ръка с мигове прекрасни -
мигове, когато изгревът рисува образа ти
и сърцето лудо тупти щом видят те очите ми.


Не говори, само слушай думите ми -
думи, които карат птиците в небето да се заслушат
и докосни душата ми с усмивка.



© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??