4.09.2007 г., 23:57 ч.

Една вечер без теб 

  Поезия
561 0 2

 Тъжно е, когато те няма до мен.
 Сега съм потънала в коприна и сатен.
 Звездите греят някак с ярка светлина
 и ми казват, че идва любовта.

 Чакам те, но ти не идваш.
 Свещта догаря с тънък пламък.
 Нещо потрепва в моята душа -
 нима сърцето ти е камък?

 Тъжно е, когато ти не си до мен.
 Не ме карай да съм нещастна ден след ден.
 Още слушам как музиката там звучи -
 но не се радва моето сърце, мълчи.

 Тази нощ е тъмна без теб,
 мрак прониква и в моето сърце.
 Дали ще издържа до сутринта,
 за да срещна най-сетне любовта?

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??