Една Вечна Любов
бездиханни целувки
парещи докосвания
нежно изречени любовни слова
непринудено изказани думи на страст
мъж и жена
една тотална любов
откакто свят светува
преопределена да бъде едно
били сме заедно и преди, в друг живот
били сме раздирани от ръката на другия
докато любовта взе надмощиe
бродили сме по земята преди
може би за момент
а може би и в продължение на години
но нашето сърце е едно
и такова е трябвало да бъде
и когато времето ни на земята свърши
не се безпокой мила моя
ще се намерим отново
и отново
и отново
защото любовта ни е безгранична
вечна
несвършваща любов
© Стефан Христов Всички права запазени