Apr 26, 2008, 10:23 PM  

Една вечна Любов 

  Poetry
1222 0 6

 Една Вечна Любов

 

 

бездиханни целувки

парещи докосвания

нежно изречени любовни слова

непринудено изказани думи на страст

мъж и жена

една тотална любов

откакто свят светува

преопределена да бъде едно

били сме заедно и преди, в друг живот

били сме раздирани от ръката на другия

докато любовта взе надмощиe

бродили сме по земята преди

може би за момент

а може би и в продължение на години

но нашето сърце е едно

и такова е трябвало да бъде

и когато времето ни на земята свърши

не се безпокой мила моя

ще се намерим отново

и отново

и отново

защото любовта ни е безгранична

вечна

несвършваща любов

 

 

© Стефан Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??