13.02.2008 г., 9:30 ч.

''Еднакво идеални'' 

  Поезия » Любовна
510 0 0

               ''Еднакво идеални''

 

 

 

     Ти знаеш ли, че се крия в теб.

     Макар аз да съм огън, а ти лед.

     Аз  без теб не мога,

     защото ти си моята радост и тревога.

 

 

     Аз сам се кръстих точно така,

     поради простата една причина,

     че аз и ти сме еднакво идеални

     и също така, че си името на

     всяка жена - а то е лъжа.

 

 

     Жената, вместо хубаво да сияе,

     тя обича да лъже и ругае.

     Жената втора е родена

     и със злоба тя е надарена.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??