14.02.2011 г., 9:48 ч.

Едничка обич 

  Поезия » Любовна
760 0 5

Едничка обич ти остана

от многото едни любови -

защото нищо не забрави

и нищо лоша не и стори.

 

Със спомените днес живеем,

ах, тези спомени красиви!

На пошлост през сълзи се смеем,

на зрънцето добро се дивим.

 

Вървим по стръмната пътека,

ръка в ръка нагоре крачим.

От всеки храст и камък нека

надничат мигове-пазачи.

 

Не дават те за миг да стихне

едничка обич, с младостта ни.

Днес влюбено ще се усмихне

и с нас, до края, ще остане.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??