5.03.2007 г., 11:20 ч.

Едно 

  Поезия
491 0 2


Настъпва утро
Настъпва изгрев
Не ще позволя на никой
Днес да ме настъпва
Със щит душевен плам ще повървя
А мога и да тичам и крещя
Ще питам теб любими
И знам че няма да сгреша
Ще сме Едно
И пак ще сме различни
Един от Друг
Но винаги Един до Друг

© Маргарита Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??