5 мар. 2007 г., 11:20

Едно 

  Поэзия
484 0 2


Настъпва утро
Настъпва изгрев
Не ще позволя на никой
Днес да ме настъпва
Със щит душевен плам ще повървя
А мога и да тичам и крещя
Ще питам теб любими
И знам че няма да сгреша
Ще сме Едно
И пак ще сме различни
Един от Друг
Но винаги Един до Друг

© Маргарита Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??