25.01.2017 г., 16:29 ч.

Едно 

  Поезия » Любовна
356 0 0

Представи си сега, че няма

 невъзможни неща.

Вярваш ли това, че има

пълна свобода в неизвестността?

Няма граници за нас,

дори тялото да остарее, дори

земята да спре да се върти.

Ние се носим над това,

защото е велика любовта.

Не усещаме липса

от докосването на плътта,

защото аз съм тук, а

ти там, а нашите тела танцуват над света.

Под звука на безгрижността,

творим красиви неща.

Изпей ми, какво има вътре в теб сега,

дори да не се срещнем в телеса, 

едно сме до края на света, пък и след това.

© Юлиана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??