17.12.2008 г., 8:05 ч.

Едно цяло 

  Поезия » Любовна
576 0 8

Ти другата половина си,

донесе ми живота си,

изворът в душата си,

непресъхващ, жив.

И нямам аз насита,

с шепи взимам те,

с устни пия те,

с поглед те поглъщам,

с мисъл галя те.

Опиянена давам

себе си.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??