16.08.2008 г., 11:30 ч.

Едно момиче 

  Поезия » Любовна
646 0 1
Не мога да съм героиня, не мога и да съм звезда.
Не мога Небето да сваля и сърцето ти да разтуптя.
Не мога да постигна нищо само с погледа на две очи,
нито с думите си, нито с ръцете си безпомощни.
Прости ми, че не съм от някой роман излязла
и че не съм за теб момичето мечта.
Прости ми, че не съм от филма за безсмъртното момиче с неземна красота
и не съм тази току-що от небето паднала звезда.
А съм онова момиче много пъти плакало, но и грешило,
което както в приказките в теб се влюби
и знае, че в теб не може чувствата да промени.
Едно момиче - несъвършено или идеално,
но способно любовта си да ти подари...

© Димитринка Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно е На този свят ще има и такива който ще те разберат.Не губи надежда!За всеки влак си има пътник! Надявам се някой ден да откриеш момчето за теб,Дидке!
Предложения
: ??:??