30.05.2012 г., 23:14 ч.

Едно обичам те не стига 

  Поезия » Любовна
725 0 2

Едно обичам те не стига

да благодаря на всички вас.

Едно обичам те не стига

за всичко, което е между нас.

Едно обичам те е малко

за хора, дали ти толкова много,

едно обичам те не стига,

за да кажа, че без вас не мога.

Едно обичам те не значи нищо,

така не се измерва любовта.

Не едно обичам те в живота трябва,

а уважението, подкрепата и обичта.

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??