7.02.2005 г., 18:19 ч.

Еднооко небе 

  Поезия
1027 0 4
Небето ме поглежда.
Единственото му око
ме гледа осъдително.
Не ме е страх от присъдата.
Немея пред съдника.
Небето има бяло око.
Вижда в душите ни.
Тихо.

© Лили Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??