7 февр. 2005 г., 18:19

Еднооко небе 

  Поэзия
1034 0 4
Небето ме поглежда.
Единственото му око
ме гледа осъдително.
Не ме е страх от присъдата.
Немея пред съдника.
Небето има бяло око.
Вижда в душите ни.
Тихо.

© Лили Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??