27.02.2009 г., 18:13 ч.

Едуард 

  Поезия
721 0 13

 

 

Мраморни ръце,

изпепеляващи очи,

криви усмивки -

примамващи

и дразнещи.

Хладна нежност.

Дъхът ти...

Парещи следи,

ускорен пулс.

Споделеност.

Ябълката

примамва,

моли,

желае -

отхапи!

Закле се -

ЗАВИНАГИ...

Здрач е.

 

 

 

P.S.: Написано е в едно от най-странните ми настроения. Дано всъщност разберете силата. ;)

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??