Мраморни ръце,
изпепеляващи очи,
криви усмивки -
примамващи
и дразнещи.
Хладна нежност.
Дъхът ти...
Парещи следи,
ускорен пулс.
Споделеност.
Ябълката
примамва,
моли,
желае -
отхапи!
Закле се -
ЗАВИНАГИ...
Здрач е.
P.S.: Написано е в едно от най-странните ми настроения. Дано всъщност разберете силата. ;)
© Таня Атанасова All rights reserved.