11.09.2016 г., 22:34 ч.

Едва ли 

  Поезия » Гражданска
386 0 0

 

            На приятеля ми

            инж.Любомир Димитров

            и на всички родолюбци 

 

Кажи ми, пътнико изучен -

Земята прекосил надлъж и шир -

къде народи след разруха 

остават цели и във мир!?

 

Разбра ли, пътнико разумен -

сега разбил илюзии безброй -

с успехи стари - за албуми -

защо живеем във застой? 

 

И пак ли, пътнико надежден -

с представа нова за света широк -

животът труден ни отрежда 

да стигнем първите със скок?... 

 

 

© Айдън Софуев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??