11 сент. 2016 г., 22:34

Едва ли 

  Поэзия » Гражданская
387 0 0

 

            На приятеля ми

            инж.Любомир Димитров

            и на всички родолюбци 

 

Кажи ми, пътнико изучен -

Земята прекосил надлъж и шир -

къде народи след разруха 

остават цели и във мир!?

 

Разбра ли, пътнико разумен -

сега разбил илюзии безброй -

с успехи стари - за албуми -

защо живеем във застой? 

 

И пак ли, пътнико надежден -

с представа нова за света широк -

животът труден ни отрежда 

да стигнем първите със скок?... 

 

 

© Айдън Софуев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??