21.12.2007 г., 11:29 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
520 0 2
 

При мене песните ти търсят думи

и с болка сбират в тъжен благослов

онези извървяни дълги друми

на твоята несбъдната любов.

 

И бездиханна ме погубваш често

в поток от неизплакани сълзи.

Аз предпочитам да ме мразиш, вместо

да ме поглеждаш със измамени очи.

© ЗиезиДа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??