7.05.2015 г., 21:59 ч.

Ех, художници сме всички 

  Поезия » Друга
296 0 0

Ех, художници сме всички!
И рисуваме безброй неща,
не на лист с четка и боички,
а в ума си, ей така!

 

С наште мисли окрилени
си създаваме света!
А мечтите ни големи
се прераждат в светлина!

 

За творбата хоризонтите безкрайни
се отварарят всеки ден!
Но живота не обича тайни,
а иска вечно да си вдъхновен!

 

Нов шедъовър се заражда
и виновникът си ти!
А мечтата се изгража 
пред собствените ти очи!

 

Нарисувай щастие, човече!
Здраве, радост и парички.
Но нали ти казах вече!
Ех, художници сме всички!

© Дориан Кира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??