21.06.2017 г., 21:26 ч.

Ех, лято... 

  Поезия
607 1 2

Лято! Ех, лято, дълго жадувано!
Лято горещо, прекрасно и нежно.
Лято вълшебно, душите ни грабваш,
в сърцата ни чувства задрямали будиш.

 

Детската глъчка водиш със себе си,
сред вълни тюркоазени и дъбрави планински.
Лято любимо, безкрайно бе ти,
с приключения пълно във детските дни.

 

Лято!   Ех, лятооо... дълго жадувано!
Лято горещо,

                       прекрасно

                                          и нежно.

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??