6.08.2009 г., 15:48 ч.

Ех, Любов 

  Поезия » Любовна
706 0 5

 

 

 

Ех, Любов

 

Блаженна   да  си….

ти Любов  човешка.

В теб събрана е радостта

на  всяка  моя  грешка!

 

Благодатна да  си…

да  се множат  нощите чаровни,

миговете оставили ме   без дъх

и  любимите, без  вина  виновни!

 

Честита  да си…

ти  Любов тъй чиста,

извайвайки  блясъка  в очите

на  хиляди мъниста!

 

Вечна  да  си…

да радваш на любимите сърцата,

света  да движиш  с  усмивки

на туй си ти Най-богата!

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??