Омръзна ми от тази свобода...
Измислена от фалш, горчива...
лъжа е всичкото това!?
А тук Народът си отива.
Не мълчете... високо говорете.
Нека дори и глухите да чуят,
че тука, в тез земи, Българи живеят.
Не измислени герой.
© Ангел Всички права запазени