14 нояб. 2023 г., 22:28

Ех защо!? 

  Поэзия
250 2 1

 

Ех защо!?

 

Омръзна ми от тази свобода...

Измислена от фалш, горчива...

лъжа е всичкото това!?

А тук  Народът си отива.

 

Не мълчете... високо говорете.

Нека дори и глухите да чуят,

че тука, в тез земи, Българи живеят.

Не измислени герой.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Младене,Приятелю!!!Благодаря!!!
Предложения
: ??:??