24.06.2009 г., 11:50 ч.

Ехе! 

  Поезия » Любовна
795 0 13
(по-скоро хумористично)

Като стана красив и строен - ехе! -
богат, талантлив, изискан...
За ръка ще те хвана -
тъй както си пием кафе! -
и ще те поискам.

Ще повдигнеш учудено вежди - ехе! -
а коляното ти ще е до моето плътно.
Ще се разлее на масата малко кафе,
но няма да се отдръпнеш.

Всичко ще бъде чисто и свято -
по Дао, по Библията и по Корана.
Та виж, ако имам шансове някакви -
подскажи ми по-рано.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??