8.06.2019 г., 14:49 ч.  

...einander 

  Поезия
820 1 4

durcheinander

meine Gefühle

 

hintereinander

deine Streiche

 

nebeneinander

nachts im Bett

 

gegeneinander

tagsüber

 

miteinander

trotz Überdruss

 

beieinander

leere Hüllen

© Светличка Всички права запазени

в безпорядък
чувствата ми
непрестанни
номерата ти
един до друг ...
  1275  12 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??