27.08.2008 г., 13:22 ч.

Ейприл 

  Поезия
586 0 23

 

От "Джейн Еър" насам

съм все същата,

разпиляна и незнаеща...

 

 

А онзи диамантен пръстен

разряза стъклената истина,

новородена в моите очи.

Той бе за друга.

Заваляха разбити очаквания...

Какво бяха за теб онези писма?

Първа цигара под дъжда,

първа целувка с вкус на чай...

С момичето от ксерокса,

малко странна и...

прекрасно Единствена...

 

 

Дали ще сляза пред вратата?

Помисли в 30 мига...

Definitely, maybe...

А сега ти ми разкажи...

 

 

 

П.С.:Вдъхновено от филма "Definitely, maybe".Гледайте го! :)

 

 

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??