21.10.2010 г., 17:37 ч.

Ексхибиционизъм 

  Поезия » Еротична
514 0 1

През завесата на душа
те оставям да наблюдаваш
как желанието ти пръска
със ситни перлички кожата ми,
а косата ми като мокри мисли
се спуска по гърба ми
и ти се ще да ги проследиш,
но парата, като пътуващи облаци,
разкрива и скрива онова, което...

Ела, загърни ме
в мекотата на прегръдката си!

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??