6.05.2009 г., 20:47 ч.

Експресивно 

  Поезия » Друга
587 0 1

Игра на слабост и сила:
капан нелогичен!
В мислите грешка –
експресивна!

Отивам на кино
да търся вълшебство,
но дали ще намеря
вълшебството там?

В живота вълшебството
е по-очевидно!

В свободата утеха
наум тихо бленувам,
бели богатски жилища ли
обитава тя?

Не съм по-различна от целия свят,
ако това сънувам!

Панели са моите дни,
а в панелите – истинските –
кокери гледат съседите,
гледат телевизия,
съседите също –
пред екрана седят
и се карат за Нищо.

Игра на слабост и сила:
капан нелогичен,
в мислите грешка –
експресивна!

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??