25.10.2007 г., 13:57 ч.

Екстаз 

  Поезия » Еротична
1609 2 2

Eкстаз

Ръце по кожата ти пускам,

забивам нокти в горещата ти

плът,

сгушена в прегръдката ти,

отпивам блаженствен лек!

И знам,ч е всичко е за малко,

но в никакъв случай не е жалко,

целувам устните горещи,

замислям се колко сме грешни!

Порокът зове ни в своята власт,

поддаваме се със сладост

и ти, и аз!

Ти  със нежна сила утвърдено

влизаш в мен,

изпиваш ме с поглед жаден,

имам нужда от тебе аз

и ти от мен!

Не спират ни прегради морални,

на греха сме подвластни,

топим се в екстаза,

като опиат е тялото ти за мен!

Харесва ми! - със теб,

е всичко друго, самият грях

сладък е за мен,

оставам в твоя плен!

Жадни погледи кръстосват се в нощта,

аз и ти, без думи, горящи от страст,

вплитаме тела!

Харесва ми!

Разумът ме напуска, не искам да го слушам,

угризения нямам,

искам те сега, при мен е суша!

Когато не можем да се видим,

един за друг горим,

докато кажа хайде

и ти си ми навит!

Стоим, мълчим без думи,

само с очи, разбираме се,

думи за обич, за вярност,

на кой... на никой не можем

да дарим!

Горим в грехове, в изневери,

но тялото ми те зове,

то на твоето е подчинено,

при спомена за твойте ласки,

дори и груби, то трепне,

иска да ти се отдаде!

Събираме се нощем късно,

паркираш своята кола,

потегляме и другите ни

обсъждат, но май на никой

от нас не му дреме!

И огън от страст,

вкусът на устните ти

езикът ми усеща,

телата ни горят в безумен, грешен екстаз!

Утрото сварва ни,

виновно зората ни гледа,

светът е против нас!

И тръгваме си задоволени,

забравили за всичко,

от любов преди ранени,

събуждаме се удовлетворени!

Лошо е, че за уж любимите ни

не ни пука,

тя със сълзи на вратата ми чука

и иска обяснения безброй,

така както, бесен от тебе,

търси той!

Нима не разбират,

отдавна думата обичам

за нас нищо не значи,

преди години обичахме,

но измамени бяхме!

Така ни научи любовта,

да раняваме без свян чужди сърца,

усмихваме се и им отговаряме,

с нея, с него чувствам върховен,

блажен екстаз, такъв греховен,

който с тебе нямам Аз!

© Ирена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??