Любовта - Тя е Край и Начало -
само в Нея осмисля се всичко,
в Нея "Тук" със "Сега" се е сляло
и без нея не мога да дишам.
Любовта е най-яката дрога -
който само веднъж я опита,
зарад Нея на всичко готов е
и със скок в Пустотата полита.
Любовта е дъхът на Живота
и напук на злъчта на циника -
Тя в оргазъм изкачва Голготата.
От Любов се не мре - туй се знае -
но без Нея дали се Живее?
Някои имат сърца, вместо камъни...
© Кирил Ценев Всички права запазени