11.10.2007 г., 14:31 ч.

Ела 

  Поезия
920 0 4
 

Ела! Ела и ме спаси от тъмнината.

Недей, недей да отказваш помощ.

Ела, тъмата крие болка и самота,

взимащи душата ми капка по капка.


Ела и ме измъкни от тъмнината.

Ела, не се страхувай, ще те пазя.

Моля те, ела, за да мога да живея

след този провал.


Събуди ме от кошмара.

Извади ме от ада на завистта.

Покажи ми пътя в мъглата на злобата.

Всичките скрити зад маски.


Моля те, спаси ме!

Само ти можеш, само ти знаеш как.

Моля те, спаси ме, от самотата,

защото ще ме търсиш, но... няма да ме има.

© Теодора Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??