1.10.2015 г., 22:59 ч.

Ела да се скрием... 

  Поезия
368 0 0

Ела да се скрием. Свещи горят

и духове търсят утеха.

Огньовете тихо поклащат глави,

заслушали приказки - чути.

Ела да се скрием. Още деца

се гонят във нашите мисли.

Закърпили зрялост, повлекли крака

по- хълм от небрежност и скука.

Ела да се скрием. Хващай ръка,

да почнем със теб отначало.

Едно огледало ще счупим с глава

а Дяволът...все ще ни пази...

© Валдемар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??